Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Otvaranje filmskog festivala – Kultura — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

23.04.2018.

ZagrebDox

"La La Land" pokorio Oscare

Kultura Ponedjeljak, 27. veljače 2017.

Otvaranje filmskog festivala

Ana Dukić | Petak, 24. veljače 2017.

Trinaesto izdanje ZagrebDoxa počinje u nedjelju i traje do iduće nedjelje u Kaptol Boutique Cinema. 

U osam dana možete pogledati više od 120 filmova s raznih strana svijeta, a fokus će kao i svake godine biti na regionalnoj i međunarodnoj konkurenciji u kojoj će biti predstavljeno 42 filma. Uz standardni film, tu je i program Happy Dox s nizom veselih priča, među kojima je i švedski film "Skakaonica" Axela Danielsona. 

"Iz cijelog svijeta, tu je recimo zanimljiv kratkometražni dokumentarac 'Skakaonica' iz Švedske gdje su redatelji napravili jedan zanimljiv psihološko-društveni eksperiment, stavili su, naime, ljude na 15-metarsku skakaonicu i tada potajno snimali njihove reakcije", rekla je organizatorica ZagrebDoxa Petra Hofbauer. 

Uz Happy Dox, tu su program Glazbeni globus, u kojem se nalazi i dokumentarac o Nicku Caveu, program Serija 65+ i program Majka i kćeri, gdje se nalazi film "Ti nemaš pojma koliko te volim" poljskog redatelja Pawela Lozinskog. 

"Riječ je o vrlo intrigantnom filmu koji zapravo nastao unutar četiri zida, a zapravo ima tri protagonista, to su majka, kćer i psihoterapeut, a na neki način ono što je zanimljiv da ima napetost poput nekog igranog filmskog trilera. To je zapravo na početku kad se krene gledati film vrlo neočekivano da će biti toliko napeto", rekla je Petra Hofbauer. 

Cijene ulaznica variraju od 18 do 28 kuna, ovisno o terminu projekcije. Više informacija možete vidjeti na web stranici ZagrebDox.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset