Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Ljeto na Štrosu – Kultura — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

Strossmarte

64. pulski fimski festival

Kultura Ponedjeljak, 17. srpnja 2017.

Ljeto na Štrosu

Ana Dukić | Ponedjeljak, 10. srpnja 2017.

Na zagrebačkom gornjogradskom Strossmayerovu šetalištu, podno kule Lotrščak i ove godine Zagrepčane i njihove goste svakog dana očekuje pregršt događanja i zabave do 17. rujna Ljetom na Štrosu. 

Točne satnice programa i ostale obavijesti možete pronaći na službenoj internetskoj stranici Strossmartrea.

Glazbeni program ovogodišnjeg Ljeta na Strossu kao i ranijih godina obilovat će glazbom koja će svojom kvalitetom obogatiti ovaj romantični prostor. Bit će tu svega - od odličnog jazza, preko evergreena do nostalgične glazbe 50-ih, 60-ih, 70-ih i 80-ih godina, latino glazbe, autorske, romske pa i duhovite alternativne.

Ljeto na Strossu (ili popularno Strossmartre) po petnaesti put donosi koncerte, izložbe, kreativne radionice za djecu i odrasle, otkačene predstave, likovne instalacije, neobične i zabavne nagradne igre, nostalgičan ugođaj otvorenog kina, slikare sa svojim platnima i čašicu izvrsna vina svakog dana, od jutarnjih sati do duboko u noć...

Svi događaji će biti na Strossmayerovu šetalištu, pod krošnjama divljih kestena na Gornjem gradu koji se "dolaskom sunca pretvara u veliku gradsku pozornicu". Čak stotinjak dana lijepe zabave i ugodna druženje na Štrosu gdje baš za svakoga ima mjesta.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset