Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Otkriven je line-up glavne večeri Illectricity Festivala – Koncerti – Kultura — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

19.06.2018.

festival audio-vizualnih umjetnosti

Otkriven je line-up glavne večeri Illectricity Festivala

Soundset | Petak, 15. studenog 2013.

Deveti festival audio-vizualnih umjetnosti, Illectricity, održat će se od 29. studenog do 7. prosinca na više lokacija u Zagrebu, a sada su predstavljeni izvođači za finalnu, glavnu večer u pogonu Jedinstvo.

Među njima su Pablo Bolivar koji će u live izdanju predstaviti novi album nazvan "Must"odu deep dubu, klasičnom house zvuku '90-ih te atmosferičnoj elektronskoj glazbi; Eliphino čiji setovi uključuju širok spektar zvukova, od hip-hopa, garagea, housea, preko R'n'B-a, do dancehalla i junglea; domaći Strobelyx čiji je izraz klupska plesna glazba građena na basu, ritam mašini i samplovima, uz nerijetke improvizacije; Rockwell je etiketiran kao "next hype" na BBC Radiju 1, redovit na Rinse showovima te prisutan na festivalima poput Roskildea ili Global Gatheringa; a party će otvoriti pobjednik Nucomers večeri, a tu su i CFSN DJ-i.

Cijena ulaznice za glavnu večer je 60 kuna u pretprodaji i 75 kuna na ulazu u klub.

U prodaji je ograničen broj festivalskih ulaznica koje vrijede za sva događanja na Illetricityu. Cijena je 75 kuna i vrijedi do ponoći 11. studenog. Više informacija o ulaznicama potražite na svim prodajnim mjestima Entria.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset