Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Jazz na Vrhu: Matija svira Arsena – Koncerti – Kultura — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

19.06.2018.

muzej suvremene umjetnosti

Jazz na Vrhu: Matija svira Arsena

Soundset | Četvrtak, 17. rujna 2015.

Matija Dedić koncert posvećuje svome nedavno preminulom ocu, a istog naziva, ''Matija svira Arsena'', bit će i njegov novi diskografski rad koji izlazi u listopadu. Moći ćete poslušati najveće hitove Arsena Dedića kao i dijelove njegova iz opusa filmske glazbe.

Matija Dedić piše glazbu za televiziju i kazalište, te povremeno nastupa s poznatim hrvatskim pop glazbenicima. Od Hrvatskog društva skladatelja dobio je nagradu za album pod nazivom ''Octopussy'' u kategoriji najboljeg mladog hrvatskog skladatelja i autora u posljednjih 10 godina. U srpnju 2002. godine nastupio je na Montreux Jazz festivalu u Francuskoj kao jedan od 11 finalista odabranih među više od 400 pijanista iz cijeloga svijeta.

Projekt ''Jazz na Vrhu'' posebno je osmišljen za prostor Zbirke Richter i dio je programa u kojem se povezuje glazbena i izložbena djelatnost. Program je prvi put održan u lipnju 2013, a ove jeseni nastavlja se uspješa sezona jazz koncerata u parku skulptura Zbirke Richter.

Ulaz na koncert je besplatan.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset