Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 FOTO Glumci glumcima: Uz famoznu izvedbu Vande Winter najavljen spektakl u Lisinskom! – Kultura — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.06.2018.

23. veljače u KD Lisinski

FOTO Glumci glumcima: Uz famoznu izvedbu Vande Winter najavljen spektakl u Lisinskom!

Marko Štefelić | Srijeda, 12. veljače 2014.

23. ovoga mjeseca u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski održava se spektakl i koncert "Glumci glumcima". Najpoznatija imena hrvatskog glumišta nastupit će u čast onih umirovljenih, koji su još uvijek tu negdje i nikada zaboravljeni, barem kada su njihovi kolege glumci u pitanju.

"Ovo je još jedna prilog očuvanju digniteta naše profesije. Mi nismo nikakva potrošnja, mi smo velika moralna i umjetnička snaga. Mi smo segment u kulturi važan za jednu zemlju i jedan narod. Sretni smo što imamo ovakav jedan koncert koji će biti doista prezentacija bogatstva što mi glumci njegujemo i imamo", u jednom je dahu izgovorio Žarko Savić, predsjednik Sindikata hrvatskih glumaca. 

Tarik Filipović, Goran Navojec, Mila Elegović, Rade Šerbedžija, Rene Bitorajac, Filip Šovagović, Boris Svrtan – to su neka od pregršt velikih imena koji će za samo 70 kuna upriličiti nezaboravni spektakl 23. veljače u KD Vatroslav Lisinski:

"Bit će 35 glumaca, s njima i dva performera te dvadesetak glazbenika", rekao je iz organizacije jedan od naših najpoznatijih glumaca, Vedran Mlikota.

A tu su i mlade snage.

"Često nakon premijera dolaze mi umirovljenici glumci koji govore 'ja samu u ovom kazalištu bio 30 godina, taj sam i taj'... Naravno ja to sve znam, ali činjenica da oni imaju potrebu govoriti o tome, govori da ih zaboravljamo", poručio je mladi Ivan Đuričić.

Sve novinare, ali i glumce oduševio je nastup Vande Winter, koji je bio samo uvertira u fenomenalno događanje 23. veljače u Lisinskom. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset