Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 VIDEO Harrison Ford teško ozlijeđen u padu zrakoplova na golf igralište! – Film – Kultura — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

19.06.2018.

Nesreća slavnog glumca

VIDEO Harrison Ford teško ozlijeđen u padu zrakoplova na golf igralište!

M.Š. / Soundset | Petak, 06. ožujka 2015.

Glumac Harrison Ford teško je ozlijeđen u četvrtak kada se zrakoplov kojim je letio srušio na igralište golfa u Los Angelesu ubrzo nakon polijetanja s lokalnog uzletišta, ali je bio "pri svijesti" kad je na mjesto nesreće došla hitna služba.

Pilot zrakoplova je preživio, "priseban je i samostalno diše", rekao je pomoćnik zapovjednika vatrogasne službe Patrick Butler koji nije želio potvrditi da je u zrakoplovu bio slavni glumac, no to su potvrdili izvori bliski istrazi nesreće.

"Možemo potvrditi da se dogodila zrakoplovna nesreća i da je u avionu bio muškarac u dobi od 65-70 godina. Prevezen je u lokalnu bolnicu u stabilnom stanju", rekla je glasnogovornica policije Nurie Vanegas.

"Nesreća se dogodila oko 14.25 sati poslije podne, a uzrok je bio mehanički kvar na zrakoplovu", dodala je.

Butler je rekao da je u zrakoplovu bila samo jedna osoba koja je nakon nesreće bila pri svijesti te da su mu u pomoć priskočili ljudi koji su se našli u blizini prije dolaska hitne službe koja ga je prevezla u lokalnu bolnicu.

Fordovi agenti nisu bili dostupni za komentar, a internetski portal TMZ izvijestio je da je 72-godišnji glumac pretrpio višestruke ozljede glave te da je obilno krvario.

Glumac najpoznatiji po ulozi pustolova Indiane Jonesa i svemirskoga junaka Hana Sola u "Zvjezdanim ratovima" veliki je ljubitelj letenja.

Zrakoplov Ryan Aeronautical izgrađen je 1942. i registriran je na kompaniju MG Aviation Inc.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset