Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 SOUNDSETER: Umro komičar Jerry Lewis – Film – Kultura — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.06.2018.

NOVA DOGAĐANJA U SVIJETU GLAZBE I FILMA

Ljetna pozornica Tuškanac

Film Srijeda, 09. kolovoza 2017.

SOUNDSETER: Umro komičar Jerry Lewis

Ana Dukić | Ponedjeljak, 21. kolovoza 2017.

Američki filmski i televizijski glumac, inventivan zabavljač, redatelj, scenarist i producent te jedan od najuspješnijih holivudskih komičara Jerry Lewis umro je u dobi od 91 godine, objavila je u nedjelju njegova obitelj.

U priopćenju obitelj navodi da je glumac umro prirodnom smrću u svome domu u Las Vegasu u nedjelju ujutro.

Desetgodišnje Lewisovo partnerstvo s Deanom Martinom počelo je 1946., nastupima u noćnim klubovima te na televiziji, a 1949., dvojac je snimio i prvu komediju Moja prijateljica Irma, piše također T-portal.

Pokrenut davne 1989. glazbeni serijal “MTV Unplugged” postao je kultna platforma za ogoljene i intimne, akustične live nastupe koji su obilježili karijere nekih od najznačajnijih glazbenika u periodu do 2000. godine, uskoro se vraća.

Bruce Springsteen i Universal Music Publishing Group-a (UMPG) potpisali su ekskluzivni ugovor kojim će po prvi put jedan publisher predstavljati cjelokupni opus ovog karizmatičnog glazbenika.

Sve ovo i mnoga druga događanja u svijetu glazbe, filma, televizije doznajte na Soundseteru svakim radnim danom u 10 i 30 na Soundsetu.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset