Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 SOUNDSETER: Quentin Tarantino priprema film o obitelji Manson – Film – Kultura — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.06.2018.

NOVA DOGAĐANJA U SVIJETU GLAZBE I FILMA

Zagreb Film Festival

Film Četvrtak, 13. srpnja 2017.

SOUNDSETER: Quentin Tarantino priprema film o obitelji Manson

Ana Dukić | Četvrtak, 13. srpnja 2017.

Slavni redatelj Quentin Tarantino priprema film u kojem će u prvom planu biti ubojstva počinjena od strane "Obitelji" Manson, pišu američki mediji.

Tarantino će navodno sam pisati scenarij, a Hollywood reporter koji se poziva na neimenovane izvore, tvrdi da je redatelj kontaktirao Brada Pitta i Jennifer Lawrence. Snimanje filma trebalo bi početi 2018.

„Prije nego što svi preselite na more, vidimo se u Zagrebu 15.07. na zatvaranju festivala Ljeto u MSU, i to naravno, gdje drugdje nego na prekrasnom krovu s pogledom na grad!“, tako vas na posljednji koncert sezone Ljeto u MSU poziva najnagrađivaniji hrvatski bend Vatra, piše Mixer.hr.

Lastovo – Otok Glazbe vas zove. Na samom vrhuncu ljetne sezone od 1. do 4. kolovoza popularna otočna uvala Mihajla pretvorit će se pravu oazu dobrog provoda i ugostiti neka od najvećih imena domaće i regionalne glazbe, piše Mixer.hr. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset