Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 SOUNDSETER: Objavljen trailer za film "Kingsman: Zlatni krug" – Film – Kultura — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

23.06.2018.

NOVA DOGAĐANJA U SVIJETU GLAZBE I FILMA

Tjedan Kinoteke

Film Utorak, 25. travnja 2017.

SOUNDSETER: Objavljen trailer za film "Kingsman: Zlatni krug"

Srijeda, 26. travnja 2017.

Studio 20 th Century Fox objavio je prvi trailer za nastavak jedne od dugoočekivanih špijunskih akcija „Kingsman: Zlatni krug“, piše MTV.

Podsjetimo, „Kingsman: Tajna služba“, uveo nas je u svijet Kingsmana – nezavisne, međunarodne obavještajne agencije, čiji je glavni cilj da svijet bude sigurno mjesto. U novom nastavku naši junaci se suočavaju s novim izazovima.

Mile Kekin ovih dana boravi u studiju u Novom Mestu gdje završava svoju prvu solo pjesmu, piše Mixer.hr. Dio je to novog autorskog materijala koji Mile planira objaviti na samostalnom albumu krajem ove godine. Prva pjesma koju predstavlja je autobiografska jer se radi o njegovom prvom automobilu pa ju je i nazvao po njemu – Reno 4!

Popularni američki rock bend Paramore za 12. svibnja spremili su izlazak petog studijskog albuma, naziva "After Laughter", piše Muzika.hr.

Bend je na nasljedniku četiri godine staroga "Paramore" radio opet s producentom Justinom Meldal-Johnsenom u povijesnom RCA Studio B u rodnomu Nashvilleu, a u cijeli posao oko produkcije također je bio uključen gitarist Taylor York.

Sve ovo i mnoga druga događanja u svijetu glazbe, filma, televizije doznajte na Soundseteru svakim radnim danom u 10 i 30 na Soundsetu.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset