Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 SOUNDSETER: Nastavak Charlijevih anđela 2019. godine – Film – Kultura — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.06.2018.

NOVA DOGAĐANJA U SVIJETU GLAZBE I FILMA

SOUNDSETER: Nastavak Charlijevih anđela 2019. godine

Ana Dukić | Utorak, 29. kolovoza 2017.

Sony Pictures je potvrdio kako će jedan od ljetnih filmskih blockbustera 2019. godine biti i nastavak "Charlie's Angels", koji stiže u lipnju te godine.

Za sada se ne zna hoće li Drew Barrymore, Cameron Diaz i Lucy Liu reprizirati svoje uloge Dylian, Natalie i Alex, ali znamo da je produkcija u dobrim rukama Elizabeth Banks, koja je svoj producentski debi imala s filmom "Pitch Perfect 2."

Godinu i pol nakon posljednjeg nastupa sa svojim bendom AC/DC, Brian Johnson vratio se na velike glazbene pozornice. Ili da preciziramo, na ovogodišnjem Reading festivalu Muse su ga predstavili kao svog gosta najavivši ga s jednostavnim “He’s back!”, a skupa su izveli “Back in Black”, prenosi Muzika.hr.

U subotu 09. rujna će u zagrebačkom Boogaloo Clubu u sklopu plesnog festivala Fusion Faire kao posebni gosti nastupiti makedonska etno gypsy brass atrakcija Kočani Orkestar.

Sve ovo i mnoga druga događanja u svijetu glazbe, filma, televizije doznajte na Soundseteru svakim radnim danom u 10 i 30 na Soundsetu.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset