Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 SOUNDSETER: Mark Walhberg najplaćeniji glumac na svijetu – Film – Kultura — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.06.2018.

NOVA DOGAĐANJA U SVIJETU GLAZBE I FILMA

SOUNDSETER: Mark Walhberg najplaćeniji glumac na svijetu

Ana Dukić | Četvrtak, 24. kolovoza 2017.

Američki glumac Mark Wahlberg na prvom je mjestu najplaćenijih glumaca na svijetu sa 68 milijuna dolara zarađenih u posljednjih godinu dana, piše časopis Forbes.

Četrdesetšestogodišnji glumac koji je prije prijelaza u glumačke vode nastupao kao rapper pod imenom Marky Mark, dospio je na vrh popisa zahvaljujući filmovima poput "Transformers: Posljednji vitez" i "Very Bad Dads 2".

Na današnji dan, 24. kolovoza 1995., Microsoft je – uz malu pomoć The Rolling Stonesa – svijetu predstavio operativni sustav Windows 95.

The Foo Fighters su objavili video za pjesmu “The Sky Is a Neighborhood” koja će se naći na njihovom novom albumu “Concrete and Gold”. Dave Grohl i Taylor Hawkins pjesmu su prvi put izveli u svibnju na humanitarnom koncertu Acoustic-4-A-Cure.

Sve ovo i mnoga druga događanja u svijetu glazbe, filma, televizije doznajte na Soundseteru svakim radnim danom u 10 i 30 na Soundsetu.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset