Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 SOUNDSETER: Daniel Craig ponovno James Bond – Film – Kultura — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

24.06.2018.

NOVA DOGAĐANJA U SVIJETU GLAZBE I FILMA

Ljetna pozornica Tuškanac

Film Srijeda, 09. kolovoza 2017.

Zagreb Film Festival

Film Četvrtak, 13. srpnja 2017.

SOUNDSETER: Daniel Craig ponovno James Bond

Ana Dukić | Petak, 28. srpnja 2017.

Glumac Daniel Craig poslije posljednjeg filmskog nastavka o Jamesu Bondu rekao je ‘kako više ne želi tu ulogu te da će radije prerezati vene na ruci’.

No, kao što znamo, Daniel je ipak na kraju potpisao novi ugovor za 25. po redu Bonda, a prije toga je rekao kako ulogu prihvaća samo radi novca. Sad se pokušava distancirati od tih izjava, pišu 24 sata.

Poznati producent Quincy Jones dobio je 9,42 milijuna američkih dolara nakon sudske parnice u Los Angelesu koja je završila u njegovu korist, a koju je podigao zbog neovlaštenog korištenja njegovih glazbenih prava od strane nasljednika pokojnog Michaela Jacksona (Michael Jackson's estate), javlja Variety, a prenosi Ravnododna.com.

Ususret 2. Međunarodnom Pula Jazz Festivalu koji će se održati od 13. do 15. kolovoza, u vrtu Doma Hrvatskih Branitelja će se 1. i 8. kolovoza održati najavni koncerti na kojima će nastupiti Oleg Kireyev (saksofon, Rus) i Pula Jazz Band koji čine Alex Brajković (bubnjevi), Boro Lukić (gitara) i Nenad Mirt (kontrabas), piše Mixer.hr.

Sve ovo i mnoga druga događanja u svijetu glazbe, filma, televizije doznajte na Soundseteru svakim radnim danom u 10 i 30 na Soundsetu.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset