Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Počinje KinoKino filmski festival za djecu – Film – Kultura — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

19.06.2018.

Zagreb Film Festival

Počinje KinoKino filmski festival za djecu

Utorak, 21. veljače 2017.

Počinje Međunarodni filmski festival za djecu KinoKino, koji i ove godine donosi presjek najboljih filmskih ostvarenja za djecu. 

Festival otvara filmski dječji klasik "Goonies" Richarda Donnera iz 1985-e, a koje će se još projekcije naći u Kinu Europa otkrila nam je direktorica festivala Selma Mehadžić. 

"Najveći dio filmova je iz Europe, ali imamo i jedan jako zanimljiv naslov iz Indije zove se 'Badminton' što je zanimljivo ove godine u odnosu na prošlu je da imamo čak dva hrvatska filma u natjecateljskom programu. Jedan je 'Anka' Dejana Aćimovića koji će odmah nakon projekcije na KinoKino festivalu krenuti u redovnu distribuciju, a tu je i posljednji film iz serijala o Koku, 'Uzbuna na zelenom vrhu'", rekla je Selma Mehadžić.

Uz filmove, u ponudi je i velik izbor besplatnih radionica za djecu, gdje će najmlađi savladati pisanje scenarija i pisanje kritika. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset