Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Film – Kultura — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

19.06.2018.

Film

Priča o najtrofejnijem hrvatskom sportašu

Premijera filma o Mihovilu Španji, Janica Kostelić oduševljena!

Premijera filma o Mihovilu Španji, Janica Kostelić oduševljena!

U zagrebačkom kinu Europa u ponedjeljak 29. kolovoza 2016. je održana premijera dokumentarnog filma „Skrivena strana medalja“, koju je režirala Antonia Dubravka Carnerud, a radi se o životu Mihovila Španje, najtrofejnijeg hrvatskog sportaša od neovisnosti, koji je osvojio čak 26 medalja na paraolimpijskim igrama te svjetskim i europskim prvenstvima.

proslavljeni film

Šećer na kraju: Barakude na zadnjem danu Pula FF

Šećer na kraju: Barakude na zadnjem danu Pula FF

Proslavljeni američki producent i redatelj hrvatskog podrijetla Peter Radovich Jr., kreativni direktor sportskog programa CBS-a i dobitnik 29 Emmya u svojoj bogatoj karijeri, oduvijek je želio snimiti film u Hrvatskoj o hrvatskim sportašima. Prilika mu se pružila prije četiri godine, odmah nakon Olimpijskih igara u Londonu, kada je Ratko Rudić sa svojim timom osvojio sve što se osvojiti moglo – bili smo europski, svjetski i olimpijski pobjednici! No tada je Rudić donio tešku odluku da se povlači, nekoliko igrača je također otišlo iz reprezentacije i slika naših Zlatnih se potpuno promjenila.

RAZNOLIK GLAZBENI PROGRAM

19. Motovun Film Festival: Zvukovi punka, repa, elektronike i tarantele

19. Motovun Film Festival: Zvukovi punka, repa, elektronike i tarantele

Nakon cjelodnevnog sjedenja u kinu uz filmski program 19. Motovun Film Festivala, važno je malo se protegnuti na plesnom podiju. Besplatan glazbeni program s kojim od 26. do 30. srpnja završava svaki festivalski dan, namijenjen je onima koji su svojih nekoliko sati sna spremni žrtvovati za ples do zore uz Edu Maajku, Kawasaki 3P, Jonathan, Nipplepeople, Kalascimu i Filipa Motovunskog.

Članci 2536 od 377

Prethodna
1
2
3
4
5
6
...
31
32
Sljedeća
Soundset