Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Ekranizacija zastrašujućeg bestselera oduševila na zagrebačkoj premijeri! – Film – Kultura — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

20.06.2018.

Snjegović

Ekranizacija zastrašujućeg bestselera oduševila na zagrebačkoj premijeri!

Soundset | Srijeda, 11. listopada 2017.

Hoće li desetljeće duga misterija tragičnih nestaka koji Oslo pogađaju s prvim snijegom konačno biti razriješena?

Ekranizacija "Snjegovića" djelo je cijenjenog redatelja Tomasa Alfredsona, koji je svoju svjetsku slavu stekao s filmovima "Dečko, dama, kralj, špijun" i "Let the Right One In". Autor originalne priče Jo Nesbø sudjelovao je u projektu kao izvršni producent, a posebno zanimljivo njegovoj vjernoj publici bit će uočiti njegovu cameo ulogu u Snjegoviću. Uvjerljivosti ove filmske priče pridonosi i autentični krajolik sniježnog Osla, Bergena i Rjukana, gdje je čitava radnja filma i snimljena.


Film prati misteriju tragičnih nestanaka i ubojstava koja se u Oslu ponavljaju svake zime proteklog desetljeća. Krvavi tragovi i jezivi snjegovići neočekivano se pojavljuju u svakodnevnim životima običnih ljudi, i u njih unose strah. Oni su potpis zloglasnog ubojice, i svi već znaju što predstavljaju.


Istragu preuzima poznati junak Jo Nesbøvih romana, detektiv Harry Hole, kojeg ovom prilikom utjelovljuje talentirani Michael Fassbender, a njegovu ambicioznu mladu kolegicu tumači sjajna Rebecca Ferguson. Ovaj detektivski dvojac odvažuje se uhvatiti u koštac s prokletsvom glavnog grada Norveške, ne bi li stali na kraj tradiciji krvave zime u Oslu. Ovaj spoj zastrašujućeg bestselera svjetski poznatog Joa Nesbøa i nepogrešive redateljske kreacije Tomasa Alfredsona, na premijeru u CineStar Branimir Centar u Zagrebu privukao je brojna poznata lica, među kojima su se našli Mia Anočić-Valentić, Sandi Cenov, Nina Erak- Svrtan, Davor Dretar i drugi.


Ne propustite svjedočiti razriješenju ove krvave zimske misterije koja u hrvatska kina stiže 12. 10. 2017. Kad počne padati prvi ovosezonski snijeg, za nekoga će već biti prekasno.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset