Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 11. Festival tolerancije – Film – Kultura — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

24.06.2018.

60 filmova

11. Festival tolerancije

Ana Dukić | Petak, 07. travnja 2017.

Sutra se otvara 11. po redu Festival tolerancije.

U filmskom programu nalazi se 60 filmova koji govore o različitosti, osvještavaju aktualne društvene probleme, a neki se dotiču i holokausta. Osim filmova, u ponudi su i predavanja koja upozoravaju na nedostatak tolerancije u svijetu.

“Teme su različite, od negiranja holokausta diskusije preko novog života i nove budućnosti za izbjeglice i azilante u europskim zemljama. Imamo jednu jako zanimljivu diskusiju po pitanju ljubavi, gay ljubavi, gay prava, ali isto tako što znači ljubav za bilo kog od nas i koliko netko može utjecati na nas i ograničavati nas u toj ljubavi”, najavila je teme diskusija direktorica festivala Nataša Popović.

Nadodala je i gdje će se sve odvijati filmski kao i popratni program.

“Znači, filmski program je Kino Europa i Kino Tuškanac i popratni program u tom filmskom djelu Kulturno informativni centar, ostale lokacije po gradu su vezane uz glazbeni program, od Pločnika preko Vinyla i Swanky hostela, a u Muzeju za umjetnost i obrt će biti izložba Arika Bauera”, rekla je Nataša Popović.

Festival počinje sutra i traje do idućeg petka.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset