Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Film i televizijska serija o Anti Gotovini – Kultura — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

21.06.2018.

"General"

Film i televizijska serija o Anti Gotovini

Srijeda, 08. veljače 2017.

Snimanje filma i televizijske serije "General" o životnom putu generala Ante Gotovine u produkciji Kiklop filma i režiji Antuna Vrdoljaka za Hrvatsku radioteleviziju počinje 20. veljače, priopćeno je s HRT-a.

Glavnu ulogu igrat će Goran Višnjić,a ostalu glumačku ekipu činit će Tarik Filipović, Rene Bitorajac, Goran Navojec, Borko Perić, Ivo Gregurević, Mustafa Nadarević, Nataša Janjić, Goran Bogdan, Boris Svrtan i Zrinka Cvitešić.

Redatelj Antun Vrdoljak na potpisivanju ugovora o snimanju filma i serija rekao je kako je film izrastao iz njegova prijateljstva s Gotovinom, a na ideju o snimanju je došao kad je general uhićen te kako je naivno vjerovao da mu može pomoći ako snimi film. 

Prikazivanje serije, za koju je HRT izdvojio 9,6 milijuna kuna, predviđeno je tijekom 2018. 

Pomoćnik je redatelja Kristijan Milić inače poznat i kao redatelj filma Broj 55, HRT-ova ratnoga filma koji se bavi tematikom Domovinskoga rata dok je za produkciju zadužen Andrija Vrdoljak, a za fotografiju Vjekoslav Vrdoljak. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset