Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 BAFTA: La La Land pobjednik – Kultura — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

24.06.2018.

Nova priznanja mjuziklu

BAFTA: La La Land pobjednik

Ponedjeljak, 13. veljače 2017.

Mjuzikl "La La Land" osvojio je BAFTA nagradu za najbolji film, a Emma Stone dobila je nagradu za najbolju glumicu i Damien Chazelle je najbolji redatelj. 

Nagrada Britanske akademije na 70. dodjeli u nedjelju navečer za najboljeg glumca pripala je Caseyu Afflecku za ulogu u drami "Manchester pored mora".

Britansko-kosovski film "Home" proglašen je najboljim kratkim filmom, što je novo veliko priznanje za kosovsku kinematografiju. 

Nagrada za najbolju žensku sporednu ulogu dobila je Viola Davis za američku dramu 'Fences' u režiji Denzela Washingtona.
Casey Affleck, brat Bena Afflecka dobitnik je nagrade za glavnu ulogu u drami 'Manchester pored mora' Kennetha Lonergana, filma koji je također osvojio BAFTA-u za najbolji scenarij.

BAFTA nagrada za najbolju sporednu mušku ulogu dobio je Dev Patel u filmu 'Lav' u kojem tumači lik Sarooa, djeteta iz Calcutte koje je izgubilo obitelj i posvojeno je Australiji. 

Nagradu za najbolju zvijezdu u usponu dobio je Tom Holland, BAFTA-u za najbolje adaptirani scenarij dobio je Luke Davies za film 'Lav', najbolji dokumentarni film je '13th' Ave DuVernay.
Najbolji crtani film je 'Kubo i čarobni mač', redatelja Travisa Knighta. Najbolji britanski film je 'Ja, Daniel Blake' Kena Loacha, a najbolji strani film 'Saulov sin' mađarskog redatelja Laszla Nemesa.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset