Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Opći uvjeti korištenja – Info — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

20.05.2018.

Opći uvjeti korištenja

Tvrtka "CRATIS RETIS d.o.o." se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje portala www.soundset.hr za bilo koje radnje korisnika/posjetitelja uporabom ili zlouporabom sadržaja na portalu www.soundset.hr te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku/posjetitelju ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja portala www.soundset.hr .

Pristup portalu www.soundset.hr i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije. Ako postoji oznaka 18+ na pojedinim sadržajima, ona označava da je korištenje sadržaja dozvoljeno samo-i-isključivo osobama starijim od 18 godina.

Portal www.soundset.hr svojim korisnicima pruža pristup mnoštvu različitih sadržaja i servisa koji uključuju: rubrike vijesti iz zemlje i svijeta, te Zagreba, Rijeke, Požege, Slavonskog Broda, gospodarske informacije kao i vijesti iz crne kronike, tehnologija, znanosti, vremensku prognozu te informacije iz domaćih i stranih medija. Portal www.soundset.hr nudi iz sadržaj iz oblasti sporta, scene/zvijezde, glazba, film, TV, ali i foto-galerije, blog, video sadržaj, pa informacije s modne scene, o ljepoti, zdravlju, sexualnosti, putovanjima, auto-moto i gastro novostima. Portal www.soundset.hr zadržava pravo ukidanja kao i promjene izgleda, sadržaja i uvjeta korištenja portala www.soundset.hr kao i svih servisa i podstranica koje su sastavni dio portala www.soundset.hr bez obaveze prethodne najave. Tvrtka "CRATIS RETIS d.o.o." nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama. Prihvaćanjem ovih uvjeta korištenja korisnik se slaže da će usluge uključivati reklame, obavijesti, poruke administratora i slične poruke tvrtke "CRATIS RETIS d.o.o." a za redovito obavještavanje posjetitelja/korisnika portala i normalno funkcioniranje svih usluga i sadržaja portala www.soundset.hr.

AUTORSKA PRAVA

Portal www.soundset.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizalne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava portala www.soundset.hr i podložno je tužbi.
Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava ( Tvrtka "CRATIS RETIS d.o.o.", partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ukoliko smatrate da je portal www.soundset.hr povrijedio Vaša autorska prava, o tome ste dužni obavjestiti tvrtku "CRATIS RETIS d.o.o.", Zagreb, Slavonska avenija 2. na E-mail: glavni.urednik@soundset.hr. Slučaj će biti odmah razmotren. Po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja vaše žalbe ili tužbe sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah!

LINKOVI NA VANJSKE STRANICE

Portal www.soundset.hr sadržava linkove na web stranice izvan vlastitog portala koji nisu u vlasništvu niti pod kontrolom tvrtke "CRATIS RETIS d.o.o.". Tvrtka "CRATIS RETIS d.o.o." nije odgovorna za sadržaj tih stranica, a objavljuje ih na svom portalu www.soundset.hr u dobroj namjeri.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Portal www.soundset.hr štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri. Svi podaci iz procesa registracije te ostali podaci o korisniku koriste se isključivo u svrhu za koju su prikupljeni. Portal www.soundset.hr ni pod kojim uvjetima neće iste učiniti dostupnima trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.Portal www.soundset.hr može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru) ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke portal www.soundset.hr koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje, tako doznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom. Prikupljanje podataka ovog tipa u ovom ili većem obimu uobičajeno je, i njime se koriste i poznati svjetski web siteovi poput MSN-a, Googlea itd.

SADRŽAJ DOBIVEN OD KORISNIKA I POSJETITELJA PORTALA

Tvrtka "CRATIS RETIS d.o.o." nije vlasnik sadržaja koji objavljuju ili razmjenjuju posjetitelji na stranicama portala www.soundset.hr . Portal www.soundset.hr zadržava pravo koristiti neke od tih sadržaja i u promotivne svrhe za potrebe portala www.soundset.hr . Svi samoinicijativno poslani materijali, a osobito fotografije, videouraci, tekstovi i drugi slični materijali, odnosno drugi autorski radovi (u daljnjem tekstu: Materijali) mogu, jednom ili više puta, bez vremenskog ograničenja, ali i ne moraju, biti objavljeni na portalu www.soundset.hr . Pošiljatelji Materijala prihvaćaju da za poslane Materijale ne traže i da im neće biti isplaćen nikakav honorar. Sve osobe koje samoinicijativno pošalju Materijal jamče pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo te da na isti polažu autorska prava.

Tvrtka "CRATIS RETIS d.o.o." poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te na toj osnovi isto traži od svih onih s kojima stupi u bilo kakav odnos u pogledu Materijala koji su zaštićeni pozitivno-pravnom regulativom kojom je regulirana zaštita autorskih prava i intelektualnog vlasništva te se samoinicijativnim slanjem Materijala iskazuje pod punom materijalnom i kaznenom odgovornošću suglasnost s prije navedenim stajalištima.

MODIFICIRANJE I PROMJENE PRAVILA

Tvrtka "CRATIS RETIS d.o.o." zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila. O važnim promjenama i dopunama Tvrtka "CRATIS RETIS d.o.o." može obavijestiti korisnike putem maila ili objavljivanjem na portalu. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na portalu www.soundset.hr smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.

Soundset