Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 SOUNDSETER: Elemental ima novi single i spot za pjesmu Ništa – Vijesti – Glazba — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

24.06.2018.

NOVA DOGAĐANJA U SVIJETU GLAZBE I FILMA

SOUNDSETER: Elemental ima novi single i spot za pjesmu Ništa

Četvrtak, 06. travnja 2017.

Elemental ima novi single i spot za pjesmu Ništa. Po prvi put su surađivali s poznatim redateljem Radislavom Jovanovićem Gonzom, a pod njegovom su palicom Remi i Shot ušli u potpuno nove uloge – ni manje ni više nego novopečenih mladenaca.

Spot za pjesmu Ništa pogledajte - ovdje.

Objavljena je prvi trailer za dokumentarac "I am Heath Ledger" Spikea Leeja, koji će se premijerno prikazati na skorom Tribeca Film Festivalu. Film govori o životu pokojnog australskog glumca, kroz oči njegove obitelji i prijatelja.

Posljednji album Kanyea Westa The life of Pablo dostigao je platinastu nakladu i tako postao prvi album u povijesti napravljen isključivo za stream i postao platinast.

Ratni triler “Man Down” sa Shiaom LeBeufom u glavnoj ulozi nakon premijere proteklog vikenda u Velikoj Britaniji zaradio je ukupno 7 funti. To je cijena jedne ulaznice. Ovaj neslavni uradak režirao je Dito Montiel, a uz Shiju, u filmu glume i Rooney Mara te Gary Oldman.

Sve ovo i mnoga druga događanja u svijetu glazbe, filma, televizije doznajte na Soundseteru svakim radnim danom u 10 i 30 na Soundsetu. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset