Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 SOUNDSETER: Ante Cash ima novi singl "Angelina Jolie" – Vijesti – Glazba — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

24.06.2018.

NOVA DOGAĐANJA U SVIJETU GLAZBE I FILMA

SOUNDSETER: Ante Cash ima novi singl "Angelina Jolie"

Srijeda, 05. travnja 2017.

Ante Cash, glazbenik i voditelj Zornjaka Soundset plavog pripremio je novi single i spot. Radi se o pjesmi "Angelina Jolie", koja nastavlja niz hitova kao što su "Vatreni Zmajevi", "Milena", "Vakula" i "Fešta".

Spot za pjesmu Angelina Jolie pogledajte - ovdje

Parov Stelar, najveće austrijsko glazbeno ime uskoro je opet s nama, ali ovaj put u većem prostoru.

U petak 7. travnja predstavit će novi album će u Domu sportova u sklopu "The Burning Spider Toura" što će mu biti četvrti nastup pred hrvatskim obožavateljima.

Pulsku grupu Nola od samog početka pamtimo po pozitivnoj energiji i optimizmu koji isijava iz brojnih i pamtljivih hitova kao što su "Dio tebe" i "Iznad oblaka". Uskoro će biti toga još jer se sutra objavljuje mini album "Negdje između", i to točno na dan koncertne promocije u Tvornici kulture. 

Sve ovo i mnoga druga događanja u svijetu glazbe, filma, televizije doznajte na Soundseteru svakim radnim danom u 10 i 30 na Soundsetu. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset