18.06.2018.

Glazbeni spektakl

Veliki božićni koncert u Lisinskom

Soundset | Petak, 06. studenog 2015.

11.prosinca u dvorani Vatroslava Lisinkog održat će se koncert domaćih i stranih božićnih pjesama u izvedbi najvećih hrvatskih izvođača uz gostovanje poznate kubanske pjevačice.

U blagdanskom  prosincu  duh Božića u veliku dvoranu Vatroslava Lisinskog  donijet će jedni od najvećih hrvatskih izvođača uz pratnju orkestra kazališta Komedija.

Velikani hrvatske glazbene scene s 25 godišnjim iskustvom na sceni- Tony Cetinski i Vanna uz pratnju vrhunskog orkestra kazališta Komedija najbolja su pozivnica za sve ljubitelje glazbe.  Na sceni će im se pridružiti i kultni pjevač grupe Bijelo Dugme- Željko Bebek te jedan od najpoznatijih dalmatinskih pjevača- Goran Karan.

Božićnu priču zaokružit će vrhunske izvedbe poznatih kazališnih izvođača: Sandra Bagarić, Đani Stipaničev i Vanda Winter.

Uz eminentne hrvastke izvođače nastupit će i inozemna gošća- OLVIDO RUIZ CASTELLANOS- poznata kubanska pjevačica Pjevačku karijeru započela je sa 16 kao članica ženskog benda Azucar. Karijeru je nastavila u Barceloni, zajedno s majkom osnovavši ansambl DJ Latino. Tada je dobila priliku surađivati sa legendarnom Celiom Cruz i Afro Cuban All Stars Bandom.

Osigurajte na vrijeme svoje ulaznice za koncertni božićni spektakl

Ulaznice za ovaj božićni spektakl možete kupiti u sustavu ulaznice.hr te na blagajni dvorane Lisinski. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset