Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Tram 11 će održati koncert u Zagrebu – Glazba — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

21.06.2018.

Nakon 14 godina pauze

Tram 11 će održati koncert u Zagrebu

Ponedjeljak, 03. travnja 2017.

Najvažnija domaća hip-hop grupa Tram 11 održat će koncert 11. studenog u Domu sportova, prenosi Muzika.hr.

Dvojac Trama, Target i Woo, pioniri su hip-hopa na domaćoj sceni svojim su radom postavili temelje kompletne scene, a koncert u Domu sportova bit će im prvi nakon 14 godina pauze. 

Tram 11 su 1996. osnovali Nenad Šimun (Target) i Srđan Ćuk (General Woo), te su bili jedni od prvih hip hop i rap glazbenika u Hrvatskoj. Sastav je nazvan prema zagrebačkom tramvaju broj 11. Svoj prvi studijski album "Čovječe ne ljuti se" objavljuju 1999., a album Vrućina gradskog asfalta izlazi godinu dana kasnije. Godine 2003. objavljuju kompilaciju najboljih pjesama nazvanu Tajna crne kutije (The Best Of).

Objavili su dva albuma i par kompilacija. Sastav se raspao 2003. te su nakon toga General Woo i Target objavili nekoliko samostalnih albuma.

Ulaznice su u prodaji od srijede, 5. travnja. Cijena im u pretprodaji iznosi 80 kn, a na dan koncerta 100 kn. Potražite ih na svim prodajnim mjestima Eventima (na Muzika.hr - kupovina ulaznica, u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset