Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 The Rolling Stones uz novi album izdaju i knjigu – Glazba — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

21.04.2018.

Universal

Regius festivala #7

Glazba Ponedjeljak, 10. srpnja 2017.

The Rolling Stones uz novi album izdaju i knjigu

Ana Dukić | Ponedjeljak, 10. srpnja 2017.

Legendarni rockeri The Rolling Stones nedavno su obnovili ugovor sa svojom izdavačkom kućom Universal, a frontman Sir Mick Jagger i gitarist Keith Richards su posljednje vrijeme provodili u londonskom i njujorškom studiju radeći na novom materijalu, prenosi Mixer.hr.  

Prema navodima stranih medija, novi album, prvi nakon 2005. godine trebao bi izaći sljedeće godine dok bi kao božićni poklon fanovi mogli dobiti live kompilaciju.

Uz novi album, The Rolling Stones će objaviti i retrospektivnu kroniku, knjigu naslova "The Rolling Stones: On Air in the Sixties –TV and Radio History As It Happened", koja se bavi njihovim javnim istupanjima u prvim danima slave britanskog benda. Knjiga će biti objavljena u rujnu preko izdavačke kuće Penguin Random House, a započinje pismom Briana Jonesa napisanog u siječnju 1963. u kojem moli BBC za audiciju za “the Rollin’ Stones Rhythm and Blues Band”. Knjiga se sastoji od intervjua, fotografija i dokumenta iz ere ’60-ih, a uz nju dolazi i DVD s događajima ispred i iza kamere. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset