Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 SOUNDSETER: Prophets of Rage objavili novu pjesmu – Glazba — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

19.06.2018.

NOVA DOGAĐANJA U SVIJETU GLAZBE I FILMA

SOUNDSETER: Prophets of Rage objavili novu pjesmu

Ana Dukić | Srijeda, 09. kolovoza 2017.

Supergrupa Prophets of Rage, koja je u lipnju svirala u Hrvatskoj, a koja se sastoji od članova legendarnih bendova poput Rage against the Machine, Cypress Hill i Public Enemyja, objavila je novu pjesmu.

Riječ je o pjesmi “Radical Eyes” koja će se također naći na albumu koji će biti objavljen 15. rujna. “Zapad je stvorio polarizirane stereotipe i strukture. Oprečne poglede i pokrete češće nazivaju radikalnim nego što ih gledaju kao različitost”, poručuje Chuck D, jedan od članova grupe.

Poznati su novi detalji nadolazećeg albuma islandske glazbenice Bjork. Nasljednik albuma “Vulnicura” navodno donosi promjenu raspoloženja te je najavila nove pjesme koje govore o tome kako je biti zaljubljen. Dok je "Vulnicura" bio mračan album koji je reflektirao ono što se Bjork događalo u privatnom životu (raspad braka), novi album pjevačica čini se posvećuje Tinderu.

Nakon iznimno uspješne godine i velikog uspjeha pjesme "Sve u meni se budi", Damir Kedžo nastupit će 12.8. na domaćem terenu, na riječkoj Trsatskoj Gradini. Bit će to treći koncert za ovog višestruko nagrađivanog i jednog od omiljenijih hrvatskih pop izvođača na Trsatskoj gradini.

Sve ovo i mnoga druga događanja u svijetu glazbe, filma, televizije doznajte na Soundseteru svakim radnim danom u 10 i 30 na Soundsetu.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset