Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 SOUNDSETER: Mick Jagger objavio dva singla – Glazba — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.02.2018.

NOVA DOGAĐANJA U SVIJETU GLAZBE I FILMA

Ljetna turneja Kojota

Glazba Utorak, 01. kolovoza 2017.

SOUNDSETER: Mick Jagger objavio dva singla

Ana Dukić | Utorak, 01. kolovoza 2017.

Članovi The Rolling Stonesa, Sir Mick Jagger i gitarist Keith Richards posljednje vrijeme provode u studiju radeći na novom materijalu, a legendarni frontman je u trenutnku inspiracije odlučio objaviti čak dva samostalna singla, prenosi Mixer.hr.

Pjesme “England Lost” i “Gotta Get a Grip” nastale su kao reakcija na atmosferu anksioznosti i neizvjesnosti potaknute situacijom na svjetskoj političkoj sceni, koja Sir Micka Jaggera ne ostavlja optimističnim. The Rolling Stonesi krajem ljeta započinju svoju europsku turneju, a kraj njezinog drugog dijela trebao bi koincidirati s objavom novog albuma u 2018.

Radiohead su nedavno pokrenuli osvježenu stranicu Radiohead.tv na koju stavljaju snimke svojih koncertnih nastupa pa su tako nakon drugog vikenda Coachelle, na red došli i nastupi iz lipnja.

Oko 22 tisuće posjetitelja evakuirano je 29. srpnja s UNITE With Tomorrowland festivala u Barceloni kada je na glavnoj pozornici izbio požar, piše Muzika.hr.

Sve ovo i mnoga druga događanja u svijetu glazbe, filma, televizije doznajte na Soundseteru svakim radnim danom u 10 i 30 na Soundsetu.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset