Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 SOUNDSETER: Zoran Predin i Matija Dedić u Rovinju – Glazba — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

19.06.2018.

NOVA DOGAĐANJA U SVIJETU GLAZBE I FILMA

SOUNDSETER: Zoran Predin i Matija Dedić u Rovinju

Ana Dukić | Petak, 14. srpnja 2017.

Vrsni kantautor Zoran Predin i pijanist Matija Dedić održat će u danas, 14. srpnja koncert u prostoru bivše Tvornice duhana Rovinj (ex-TDR), piše Mixer.hr.

U svom emotivnom i sjetnom izričaju rovinjskoj će publici, u sklopu ovogodišnjeg Rovinj Jazz Festivala, predstaviti repertoar autorskih pjesama, kao i obrade velikih hitova regionalnih autora, s albuma ‘Tragovi u sjeti‘ (2011.) i ‘Tragovi u sjeti 2′ iz 2016. godine. Tjedan kasnije, 22. srpnja u Rovinju će nastupiti još jedna izvanredna umjetnica – Josipa Lisac.

Mjesec dana nakon poroda Beyonce je svijetu pokazala svoje blizance i internet je ponovno 'poludio'. Fotografiju na kojoj u rukama drži Sir Cartera i Rumi u samo sat vremena skupila je gotovo dva milijuna pregleda na Instagramu, a vijest prenose svjetski mediji pa tako.  Imena blizanaca najmoćniji par u zabavnoj industriji zaštitio je kao vlasništvo, prenose 24 sata.

Nakon dugogodišnjih najava, Carla Belovari objavila je debitantski album znakovitog naslova ”Soul na ranu”, piše Mixer.hr. Ovaj album sadrži 14 pjesama od kojih su nam neke poput primjerice ”Nama najbolji” gdje je Neno Belan majstorski odsvirao električnu gitaru, ”Voli kad boli” predstavljene na Zagrebačkom festivalu 2005. godine, ”Otići na vrijeme”, ”Bilo bi lako”, ”Novi dan” već vrlo dobro poznate.

Sve ovo i mnoga druga događanja u svijetu glazbe, filma, televizije doznajte na Soundseteru svakim radnim danom u 10 i 30 na Soundsetu.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset