Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 SOUNDSETER: Will Smith oduševio Istrijane – Glazba — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.06.2018.

NOVA DOGAĐANJA U SVIJETU GLAZBE I FILMA

SOUNDSETER: Will Smith oduševio Istrijane

Ana Dukić | Ponedjeljak, 28. kolovoza 2017.

Slavni Will Smith oduševio je Istrane i sve njihove goste proteklog vikenda.

Podsjetimo, dvojac Fresh prince i DJ Jazzy , na čelu sa slavnim glazbenikom i holivudskom zvijezdom Willom Smithom nastupio je na drugoj večeri festivala MTV SummerBlast. Momci surađuju još od ‘80-ih, kad su napravili hip-hop duo DJ Jazzy Jeff & the Fresh Prince, a 90-ih su surađivali i na popularnoj seriji “Princ iz Bel Aira”.

Ako ste ljubitelji vinila, znajte da su vam besplatno dostupne digitalizirane snimke više od pedeset tisuća vinilnih ploča snimljenih na 78 okretaja u minuti, piše Ravnododna.com.

Frontman The Killersa, Brandon Flowers, dao je intervju za Noisey u kojem se osvrnuo na nove bendove za koje kaže da nisu dovoljno popularni ‘jer nisu dovoljno dobri’, prenosi Muzika.hr.

Sve ovo i mnoga druga događanja u svijetu glazbe, filma, televizije doznajte na Soundseteru svakim radnim danom u 10 i 30 na Soundsetu.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset