Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 SOUNDSETER: Pearl Jam ulazi u Rock'n'Roll Hall of Fame – Glazba — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

21.04.2018.

NOVA DOGAĐANJA U SVIJETU GLAZBE I FILMA

SOUNDSETER: Pearl Jam ulazi u Rock'n'Roll Hall of Fame

Petak, 07. travnja 2017.

Danas u Rock'N'Roll Hall of Fame ulazi jedan od najpopularnijih bendova 90-tih, Pearl Jam. 

Iako je njihovu ceremoniju trebao voditi Neil Young zbog bolesti je morao otkazati pa je na njegovo mjesto uskočio poznati TV voditelj, David Letterman. Ovo je inače 32.ceremonija ulaska u Rock N Roll Hall of fame, a osim Pearl Jama svoje mjesto u povijesti od danas će imati i Joan Baez, Journey i Tupac Shakur. Poseban gost dodjele bit će Lenny Kravitz, koji će odati počast pokojnom Princeu.

TLC su objavile datum izlaska njihova posljednjeg albuma kao benda, ali mu još nisu smislile ime i traže svoje fanove za pomoć. To će biti njihov prvi album nakon 2002.

Na jesen bi trebalo započeti snimanje drugog nastavka megahita Avatar! Barem tako tvrdi Sigourney Weaver, glumica koja se vraća svojoj ulozi i u ovom filmskom nastavku. Redatelj James Cameron ranije je izjavio kako su scenariji za sva 4 Avatara završena i kako će se u nastavke uz Sigourney vratiti i Sam Worthington i Zoe Saldana, ali kako filmovi neće u kina stići u 2018.

Sve ovo i mnoga druga događanja u svijetu glazbe, filma, televizije doznajte na Soundseteru svakim radnim danom u 10 i 30 na Soundsetu. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset