Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 SOUNDSETER: The Red Hot Chili Peppers objavili spot za "Goodbye Angels" – Glazba — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.06.2018.

NOVA DOGAĐANJA U SVIJETU GLAZBE I FILMA

SOUNDSETER: The Red Hot Chili Peppers objavili spot za "Goodbye Angels"

Srijeda, 10. svibnja 2017.

Stigao je spot za još jedan singl s prošlogodišnjeg albuma "The Getaway" Red Hot Chili Peppersa, piše MTV. Spot "Goodbye Angels" režirala je Thoranna Sigurdardottir aka TOTA, a u njemu glumi glumica Klara Kristin koju možda znate iz erotskog filma "Love".

Spot možete pogledati ovdje.

DJ Robert Miles, kojeg pamtimo po velikom hitu "Children" iz 1995., preminuo je u Španjolskoj u 47. godini, piše Muzika.hr. Pravim imenom Roberto Concina obilježio je talijansku i europsku scenu sredinom devedesetih, prvenstveno hitom "Children" koja je bila na čelnom mjestu većine europskih ljestvica, a u SAD-u je dogurala do 21. mjesta.

Stigao je novi trailer za Wonder woman, piše MTV. Podsjetimo, Gal Gadot utjelovit će kultnu heroinu Wonder Woman u novom filmu u kojem još glume Chris Pine kao Steve Trevor, Robin Wright, Connie Nielsen, Danny Huston, Ewan Bremner i drugi.

Novi album Alicea Coopera zove se "Paranormal" i u trgovine će stići tijekom srpnja, piše Muzika.hr. Njegovo 27. studijsko izdanje ugostit će Billy Gibbonsa iz ZZ Topa, tri člana iz originalnih Alice Cooper Band (Neal Smith, Michael Bruce, Dennis Dunaway), ali i Larrya Mullena Jr. iz U2 koji svira bubnjeve.

Sve ovo i mnoga druga događanja u svijetu glazbe, filma, televizije doznajte na Soundseteru svakim radnim danom u 10 i 30 na Soundsetu.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset