Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 SOUNDSETER: The Killersi objavljuju novi album 22. rujna – Glazba — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.05.2018.

NOVA DOGAĐANJA U SVIJETU GLAZBE I FILMA

Pula Jazz Festival

Glazba Ponedjeljak, 31. srpnja 2017.

SOUNDSETER: The Killersi objavljuju novi album 22. rujna

Ana Dukić | Ponedjeljak, 31. srpnja 2017.

The Killers će 22. rujna objaviti novi album “Wonderful Wonderful”.

Njihovo peto studijsko izdanje dolazi pet godina nakon albuma “Battleborn” i donosi deset novih pjesama, piše Muzika.hr. Kao prvi singl već su predstavili pjesmu “The Man”, a sada je stigla “Run for Cover”. Nju su u nekoliko navrata svirali uživo, a kako je pojasnio frontman.

Nizozemska pop/jazz pjevačica Caro Emerald dolazi u Zagreb. U sklopu svoje aktualne turneje “Emerald Island” nastupit će u Domu sportova 24. veljače sljedeće godine, piše Muzika.hr. U svojoj glazbi Caro je spojila ballroom jazz s mambo grooveom i postala poznata po svojim živim nastupima.

U prodaji je “Sacred Hearts Club”, treći studijski album američke indie pop grupe Foster The People koji donosi 12 novih pjesama, piše Mixer.hr. “Jedna od meni najdražih stvari vezanih uz glazbu je to da ona ujedinjuje.”, izjavio je frontman Mark Foster. “Napisali smo ove pjesme kako bismo reflektirali veselje i to u vremenu kada je ono ljudima potrebno više nego ikad. Pomislili smo da je dobro vrijeme da ih podijelimo s vama“. Band je pjesmu “Sit Next To Me” nedavno izveo u popularnom TV showu “The Late Late Show with James Corden”.

Sve ovo i mnoga druga događanja u svijetu glazbe, filma, televizije doznajte na Soundseteru svakim radnim danom u 10 i 30 na Soundsetu.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset