Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 SOUNDSETER: Suđenje u slučaju Taylor Swift i Davida Mullera – Glazba — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

19.06.2018.

NOVA DOGAĐANJA U SVIJETU GLAZBE I FILMA

4. SuperUho festival

Glazba Ponedjeljak, 07. kolovoza 2017.

SOUNDSETER: Suđenje u slučaju Taylor Swift i Davida Mullera

Ana Dukić | Ponedjeljak, 07. kolovoza 2017.

Danas bi trebalo započeti suđenje u slučaju Taylor Swift i radio voditelja iz Colorada za kojeg Taylor tvrdi da ju je neprimjereno hvatao.

Taylor naime tvrdi da ju je u Denveru, u backstageu, tijekom lipnja 2013. pipao David Muller, inače radio voditelj. Taylorin tim nije odmah pozvao policiju nego su zvali Davidovog šefa, te je David nakon intervjuiranja dobio otkaz dva dana nakon nemilog događaja. No, David sad tuži pjevačicu upravo zbog toga što je dobio otkaz, zbog kako kaže lažnih navoda, te traži odštetu od 3 milijuna dolara. Taylor je pokrenula kontra tužbu u kojoj traži samo 1 dolar jer samo želi presudu da je David Kriv. Suđenje bi trebalo trajati 2 tjedna.

Grandiozna Super turneja Pet Shop Boysa dolazi u subotu 12. kolovoza u Zadar na jedino hrvatsko i regionalno izdanje. Pripreme za najveći pop spektakl ovog mjeseca na Jadranu trajat će tri dana, a počinju već u četvrtak rano ujutro kada počinje postavljanje produkcije na velikom otvorenom prostoru pored dvorane Jazine.

Mlada novozelandska glazbenica hrvatskih korijena – LORDE, predstavila je tijekom vikenda videospot za svoj novi singl “Perfect Places”. Očaravajući video s upečatljivim vizualima i modnim kreacijama djelo je redatelja Granta Singera, a dostupan je putem njenog službenog YouTube / Vevo kanala, gdje je u manje od 12 sati od objave zabilježio više od milijun pregleda.

Sve ovo i mnoga druga događanja u svijetu glazbe, filma, televizije doznajte na Soundseteru svakim radnim danom u 10 i 30 na Soundsetu.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset