Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 SOUNDSETER: Sting napunio pulsku Arenu – Glazba — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.05.2018.

NOVA DOGAĐANJA U SVIJETU GLAZBE I FILMA

Pula Jazz Festival

Glazba Ponedjeljak, 31. srpnja 2017.

SOUNDSETER: Sting napunio pulsku Arenu

Ana Dukić | Četvrtak, 27. srpnja 2017.

Sting je jučer oduševio prepunu pulsku Arenu. Došao je u sklopu svoje velike svjetske turneje “57th & 9th”.

"Bio sam ovdje prije dvadeset godina, kada sam imao 12, našalio se dobro raspoloženi Sting koji je publiku pozdravio na hrvatskom jeziku s 'Dobro večer Pula'", pišu 24 sata.

Predgrupa je bila Buđenje nakon koje je nastupio i Stingov sin Joe Sumner da bi sama zvijezda večeri na stage izašla oko 21.30 i počeo je duuugi niz hitova. “If I Ever Lose My Faith In You”, “Message in a Bottle”, “Englishman in New York” i brojne druge uspješnice.

Tvrđava Sv. Mihovila u Šibeniku ponovo će ugostiti pjevačku divu Josipu Lisac. Ovo će biti njen drugi nastup na tvrđavi koja je prije tri godine otvorila svoje zidine i time postala vodeći koncertni prostor u Dalmaciji.

Svoj 52. rođendan Goran Bare će s Majkama proslaviti 16. kolovoza na splitskoj tvrđavi Gripe, piše Muzika.hr. Iako je iza njega iznimno duga i turbulentna 30-godišnja karijera, s usponima i padovima, desetak albuma od kojih je svaki dobio svoj kutak povijesti i mnogobrojnih hitova, Bare i dalje ne staje.

Sve ovo i mnoga druga događanja u svijetu glazbe, filma, televizije doznajte na Soundseteru svakim radnim danom u 10 i 30 na Soundsetu.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset