Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 SOUNDSETER: Sinead O'Connor objavila potresan video – Glazba — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

NOVA DOGAĐANJA U SVIJETU GLAZBE I FILMA

SOUNDSETER: Sinead O'Connor objavila potresan video

Ana Dukić | Utorak, 08. kolovoza 2017.

Irska pjevačica Sinead O'Connor objavila je na Facebooku video u kojem kaže da ima suicidalne misli i da se bori da ostane živa, a trenutno je smještena u kako sama kaže "jeftinom hotelu u New Jerseyu".

Pedesetogodišnja O'Connor otkriva na snimci da se svaki dan bori sa svojom mentalnom bolešću, te da je sasvim sama. 

Jedan od najvećih hitova i najboljih spotova Michaela Jacksona, "Thriller" zaživjet će u 3D verziji. Videospot “Thriller” Michaela Jacksona zaživjet će u 3-D tehnici na ovogodišnjem filmskom festivalu u Veneciji, popularnoj Mostri.

U Rijeci će se od 16. do 26. kolovoza moći razgledati interesantna glazbena izložba. Riječ je o izložbi koncertnih fotografija - NENO BELAN I FIUMENS “Jer je pjesma dio nas – mojih 10 godina”. Autorica je Anamarija Vartabedijan koja ovom izložbom obilježava deset godina prijateljstva i fotografiranja Nene Belana & Fiumensa, kojima je posljednjih godina i službeni fotograf.

Sve ovo i mnoga druga događanja u svijetu glazbe, filma, televizije doznajte na Soundseteru svakim radnim danom u 10 i 30 na Soundsetu.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset