Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 SOUNDSETER: Psihomodo pop objavio pjesmu "Sve će biti u redu" – Glazba — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

23.04.2018.

NOVA DOGAĐANJA U SVIJETU GLAZBE I FILMA

SOUNDSETER: Psihomodo pop objavio pjesmu "Sve će biti u redu"

Ana Dukić | Ponedjeljak, 08. svibnja 2017.

Psihomodo pop objavio je singl kojim najavljuju rad na novom studijskom albumu. Riječ je o pjesmi ''Sve će biti u redu'' na kojoj su ostvarili suradnju sa Steveom Albinijem, piše Muzika.hr.

Od 12. do 14. svibnja u Domu hrvatskih likovnih umjetnika u Zagrebu, po dvadeseti će se put održati najveći festival stripa u regiji, Crtani romani šou, ove godine uz dodatak u imenu: Zagreb Comic Con, piše Ravnododna.com.

9. svibnja u Rijeci u Pogonu kulture će se održati dodjela nagrade Status najboljim  instrumentalistima u protekloj godini i to će biti 21. dodjela ove nagrade, piše Mixer.hr.

Nagrade će biti uručene glazbenicima koji su svojim radom, vještinama, talentom i vrhunskom glazbenom izvedbom posebno istaknuli u prošloj, diskografskoj i koncertnoj 2016. godini.

Funk-pop-soul sastav Mangroove nastupit će prije Songkillersa na velikom koncertu u zagrebačkoj Tvornici kulture 13. svibnja. Glazbenici predvođeni Željkom Veverec i Tonijem Starešinićem iza sebe imaju četrnaest godina karijere, tri studijska albuma te brojne zapažene nastupe diljem regije, a nedavno su predstavili i singl i videospot "Sanjala sam ljubav".

Sve ovo i mnoga druga događanja u svijetu glazbe, filma, televizije doznajte na Soundseteru svakim radnim danom u 10 i 30 na Soundsetu.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset