Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 SOUNDSETER: Preminuo Zvonko Špišić – Glazba — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

NOVA DOGAĐANJA U SVIJETU GLAZBE I FILMA

SOUNDSETER: Preminuo Zvonko Špišić

Srijeda, 17. svibnja 2017.

Preminuo je Zvonko Špišić. Zvonko je po broju izvedenih pjesama i nagrada bio prvi na festivalima u Zagrebu i Krapini, a po broju nagrada treći u Splitu, piše Ravnododna.com.

Objavio je preko 320 skladbi, te je za svoj rad primio šezdesetak domaćih i inozemnih nagrada i priznanja. U glazbenom opusu najpoznatije su mu skladbe koje se vežu uz Zagreb poput “Zagrebačke španciracije”, “Grič u suncu, Grič u seni” , “Trešnjevačka balada”, “Zagrebačko ljeto”, “Zagreb i ja”, “Zakaj volim Zagreb”, “Od Selske do vječnosti”, “Tango argentino”, “Trešnjevački plac”, “Stari dečki”, “Pisme gosponu J. Prevertu v Pariz” i mnoge druge.

Stigao je novi trailer za film o životu slavnog Michael Jacksona.
Premijera autobiografskog filma zakazana je za 29. svibnja na američkoj mreži Lifetime koja je već prikazivala filmove o životima TLC, Aaliyah i Toni Braxton. "U potrazi za Nigdjezemskom" je film koji priča o životu pjevača neposredno pred smrt kroz perspektivu njegovih tjelohranitelja, piše MTV.

Stigao je novi trailer znanstvenofantastične franšize "Planet majmuna", redatelja Matta Reevesa, te scenarista Marka Bombacka i Pierrea Boulla.

Sve ovo i mnoga druga događanja u svijetu glazbe, filma, televizije doznajte na Soundseteru svakim radnim danom u 10 i 30 na Soundsetu.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset