Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 SOUNDSETER: Preminuo je američki glumac Sam Shepard – Glazba — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

19.06.2018.

NOVA DOGAĐANJA U SVIJETU GLAZBE I FILMA

Kastav Blues Festival

Glazba Utorak, 01. kolovoza 2017.

SOUNDSETER: Preminuo je američki glumac Sam Shepard

Ana Dukić | Srijeda, 02. kolovoza 2017.

Američki glumac, redatelj i dramatičar Sam Shepard koji je preminuo 27. srpnja u 73. godini života svoj je trag osim na malim ekranima i filmskom platnu, ostavio i u glazbenom, a bome i u književnom svijetu.

Naime, Sam je napisao 44 drame, nekoliko zbirki kratkih priča, eseja i memoara, a ostao je upamćen i po radu na scenariju za film “Paris, Texas”. Primio je Pulitzerovu nagradu 1979. za dramu “Buried Child”, a u glazbenom je svijetu ostao zapamćen kao bubnjar grupe Holy Modal Rounders (1968.-1971.), turbulentnom vezom s Patti Smith te po suradnji s Bobom Dylanom.

Drugo izdanje BRAZZA, koje će supetarske vale i goste, uljuljuškati u glazbu koja zanosi i zadivljuje svojim skrivenim jezikom 13. i 14. kolovoza, i to još jednim pomno biranim i istančanim koncertnim programom, piše Mixer.hr. Kao uvertira 13. kolovoza na velikom platnu Ljetnog kina Supetar vrtjet će se hvaljeni biografski film Prije svega Miles(Miles ahead), koji prati život i djelo Milesa Davisa.

Jack White ponovno je u studiju gdje radi na novom albumu, prenosi Muzika.hr. Njegova kuća Third Man Records potvrdila je vijest objavivši par tweetova na kojima vidimo Whitea u društvu kolega glazbenika.

Sve ovo i mnoga druga događanja u svijetu glazbe, filma, televizije doznajte na Soundseteru svakim radnim danom u 10 i 30 na Soundsetu.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset