Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 SOUNDSETER: Prekinut koncert Britney Spears – Glazba — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.06.2018.

NOVA DOGAĐANJA U SVIJETU GLAZBE I FILMA

SOUNDSETER: Prekinut koncert Britney Spears

Ana Dukić | Petak, 11. kolovoza 2017.

Nakon nemilih događaja na koncertu Ariane Grande, mnogi izvođači su izgleda u panici. Prekinut je nastup pop princeze Britney Spears u Las Vegasu nakon što je na pozornicu utrčao muškarac.

''Ima li pištolj?'' pitala se nakon što je ga je osiguranje brzo svladalo na pod. Njegov identitet nije poznat kao niti kakve su mu bile namjere, no Britney je tjelohranitelje neprestano zapitkivala ima li pištolj, prenosi TMZ. Pjevačica se ozbiljno prestrašila, a koncert je morao biti prekinut. 

Magazin Forbes objavio je svoju listu najplaćenijih DJ-eva ove godine. Peti put zaredom, na vrhu popisa ‘Electronic Cash Kings’ našao se Calvin Harris. Kao osnovu za izračun prihoda u obzir su uzeli zaradu s live nastupa, razne ugovore, prodaju tzv. merchandisea, prodaju albuma i slično. Najplaćeniji DJ na svijetu od lipnja 2016. do lipnja 2017. zaradio je 48,5 milijuna dolara.

Nakon što su nedavno predstavili prvi singl s nadolazećeg albuma “Villains”, pjesmu “The Way You Used To Do”, Queens Of The Stone Age jučer su fanovima otkrili i zarazni blues rock singl “The Evil Has Landed”. Album “Villains” donosi mnoga neočekivana iznenađenja, a za datum njegove objave odabran je 25. kolovoza.

Sve ovo i mnoga druga događanja u svijetu glazbe, filma, televizije doznajte na Soundseteru svakim radnim danom u 10 i 30 na Soundsetu.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset