Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 SOUNDSETER: Predstavnik Portugala odnio pobjedu na Eurosongu – Glazba — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.06.2018.

NOVA DOGAĐANJA U SVIJETU GLAZBE I FILMA

SOUNDSETER: Predstavnik Portugala odnio pobjedu na Eurosongu

Ponedjeljak, 15. svibnja 2017.

Proteklog vikenda sve je bilo u znaku Eurosonga na kojem je prvi put u povijesti pobijedio Portugal. Uspjeli su to poslavši na to natjecanje - koje je mnogima sinonim za kič, neukus i konfekcijsku glazbu – mladoga glazbenika Salvadora Sobrala.

Pobjednika portugalskoga izbora za pjesmu Eurovizije prema glasovima publike i žirija. Salvador Sobral, inače veliki obožavatelj Cheta Bakera, kao da je pokupio i prezentirao ono najbolje.

S druge strane, naš je Jacques odradio jako dobar nastup nastupivši pod rednim brojem 13, i zanimljivo, plasirao se upravo na 13. mjesto.

Grupa Flyer, jedan od naših najboljih pop bendova, jučer je na radio valovima Soundseta predstavio singl “Kako da te ne volim”, kojim su najavili skorašnji izlazak svog trećeg studijskog albuma, “3”, piše Mixer.hr.

Ellie i Kygo odlučili su se na suradnju i snimili single „First Time“ koji je ozbiljan kandidat za hit ljeta, pa su se potrudili da što prije snime i zanimljiv video spot.

Sve ovo i mnoga druga događanja u svijetu glazbe, filma, televizije doznajte na Soundseteru svakim radnim danom u 10 i 30 na Soundsetu.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset