Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 SOUNDSETER: Parni valjak ima novi spot "Ljubav" – Glazba — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

20.06.2018.

NOVA DOGAĐANJA U SVIJETU GLAZBE I FILMA

SOUNDSETER: Parni valjak ima novi spot "Ljubav"

Ana Dukić | Ponedjeljak, 19. lipnja 2017.

Parni Valjak predstavlja nam spot za njihov aktualni singl “Ljubav”.

Pjesma je atraktivan, suvremen video spot dobila u režiji Splićanina Hrvoja Zuanića, a sniman je na više lokacija u Splitu, piše Mixer.hr.

Beyonce je konačno rodila, blizanci su navodno stigli početkom prošlog tjedna. Podsjetimo, Internet je još 13. lipnja bio u transu zbog špekulacija da je Beyonce u trudovima kada je njena tjelohraniteljska služba viđena ispred UCLA bolničkog centra.

Shania Twain se vratila! "Life's About To Get Good" je prvi singl s njenog nadolazećeg petog studijskog albuma koji će se zvati jednostavno "Now" Shanie, a svijetlo dana trebao bi ugledati u rujnu. Pjesma, koju je napisala Shania, govori o osnaživanju nakon teških vremena.

Radi iznimnog interesa za koncert 2Cellosa u pulskom amfiteatru 2. srpnja i činjenicu da je koncert već neko vrijeme rasprodan, organizatori su odlučili posebno za ovaj koncert izgraditi dodatne tribine u Areni koje su od danas u prodaji, piše Muzika.hr.

Sve ovo i mnoga druga događanja u svijetu glazbe, filma, televizije doznajte na Soundseteru svakim radnim danom u 10 i 30 na Soundsetu.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset