Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 SOUNDSETER: Mel B bankrotirala – Glazba — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

21.06.2018.

NOVA DOGAĐANJA U SVIJETU GLAZBE I FILMA

SOUNDSETER: Mel B bankrotirala

Ana Dukić | Ponedjeljak, 10. srpnja 2017.

Melanie Brown (42) zaradila je u bendu Spice Girls oko 320 milijuna kuna, a čak 220.000 dolara inkasira na mjesec dok sjedi u žiriju glazbenog natjecanja “American’s Got Talent”.

Njezini odvjetnici tvrde da sad na bankovnom računu ima nešto više od 8000 kuna, piše 24 sata.

Britanski glumac Daniel Craig (49) ponovno će utjeloviti Jamesa Bonda iako je prije dvije godine izjavio da bi radije slomio ruku nego igrao tajnog agenta.

Pregovarali su mjesecima, a iznos honorara kojim su ga privoljeli da opet “uđe u akciju”, još nije poznat. Osim Craiga, navodno se vraća Adele (29), koja je pjesmom “Skyfall” filmskoj franšizi o tajnom agentu prvi put u povijesti osigurala Oscara. Craig i Adele su pobjednička ekipa.

Glumca Shiju LaBeoufa (31) u subotu su uhitili zbog opijanja i neprimjerenog ponašanja. Prišao je muškarcu koji je na ulici stajao s policajcem i tražio ga cigaretu. Kada mu nisu dali, Shia je počeo psovati i derati se. Kada ga je policajac htio uhititi, glumac je pobjegao u obližnji hotel. Policajac ga je uhvatio u predvorju, a LaBeouf je 'podivljao'. Odvezen je u obližnju policijsku stanicu.

Sve ovo i mnoga druga događanja u svijetu glazbe, filma, televizije doznajte na Soundseteru svakim radnim danom u 10 i 30 na Soundsetu.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset