Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 SOUNDSETER: Lana Del Rey objavila singl "Coachella - Woodstock In My Mind" – Glazba — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

23.04.2018.

NOVA DOGAĐANJA U SVIJETU GLAZBE I FILMA

SOUNDSETER: Lana Del Rey objavila singl "Coachella - Woodstock In My Mind"

Ana Dukić | Četvrtak, 18. svibnja 2017.

Lana Del Rey objavila je novi single 'Coachella - Woodstock In My Mind', koju je Lana napisala nakon nastupa na ovogodišnjem Coachella festivalu, prenosi Ravnododna.com.

S.A.R.S. će 27. svibnja na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku održati prvi akustični koncert u karijeri, piše Muzika.hr. “Nestrpljivo očekujemo koncert na Tvrđavi Sv. Mihovila. U Šibeniku nismo nastupali šest godina, a posebno smo uzbuđeni zbog premijernog akustičnog koncerta grupe S.A.R.S. za koji se posebno pripremamo” izjavio je povodom koncerta Žare.

Miley Cyrus je izjavila da žali zbog spota 'Wrecking ball'. Kaže da je prestala konzumirati alkohol i marihuanu, a posebno je naglasila da je jedini video zbog kojeg se kaje što ga je snimila upravo onaj za pjesmu "Wrecking Ball", piše MTV.

Vraćaju se Will i Grace! Podsjetimo, serija se prikazivala u osam sezona od 1998. do 2006. godine. Deveta sezona od 12 epizoda bit će emitirana krajem 2017. godine.

Sve ovo i mnoga druga događanja u svijetu glazbe, filma, televizije doznajte na Soundseteru svakim radnim danom u 10 i 30 na Soundsetu.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset