Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 SOUNDSETER: Lana Del Ray i The Weeknd objavili zajedničku pjesmu – Glazba — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

21.06.2018.

NOVA DOGAĐANJA U SVIJETU GLAZBE I FILMA

SOUNDSETER: Lana Del Ray i The Weeknd objavili zajedničku pjesmu

Četvrtak, 20. travnja 2017.

Lana del Rey objavila je odličnu novu pjesmu i prateći video. Riječ je o pjesmi 'Lust for Life' koju je snimila s The Weekndom.

O ovoj je suradnji u posljednjem intervjuu za Dazed časopis izjavila: "Možda je čudno imati suradnju na tako 'maloj' pjesmi, ali jako je volim, i dosta vremena smo razgovarali o tome da snimimo nešto zajedno; ja sam s Weekendom radila na njegova posljednja dva albuma".

Grupa Laibach provest će 1. svibnja radno i to na svom prvom koncertu u Južnoj Koreji kojeg će pratiti i azijska premijera filma 'Liberation Day, piše Ravnododna.com. Koncertom u Sjevernoj Koreji 2015. Laibach je šokirao cijeli svijet, a sjećanje na taj nezaboravan izlet zauvijek će ostati zabilježeno u filmu “Liberation Day” Mortena Traavika i Ugisa Oltea.

Stigao je novi trailer za "Pirate s Kariba: Salazarova osveta" i u njemu vidimo povratak Keire Knightley kao Elizabeth Swann, piše MTV. U prethodnom traileru vidjeli smo i povratak Orlanda Blooma kao Willa Turnera pa su se nagađanja o povratku Keirinog lika pokazala točnima.

Sve ovo i mnoga druga događanja u svijetu glazbe, filma, televizije doznajte na Soundseteru svakim radnim danom u 10 i 30 na Soundsetu.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset