Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 SOUNDSETER: Jacques Houdek prošao u finale Eurosonga – Glazba — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.06.2018.

NOVA DOGAĐANJA U SVIJETU GLAZBE I FILMA

SOUNDSETER: Jacques Houdek prošao u finale Eurosonga

Petak, 12. svibnja 2017.

Jacques Houdek uspio je sinoć uvjeriti Europu da i Hrvatska zaslužuje finale Eurosonga nakon sjajne izvedbe u Ukrajini gdje je nastupio jedanaesti po redu. 

Pjesmu "My Friend" tako ćemo još jednom slušati u finalu sutra u subotu, 13. svibnja u Kijevu. Hrvatska je jedina od zemalja iz regije koja je uspjela izboriti finale u dvije polufinalne večeri.

Televizijska kuća ABC potvrdila je da popularna serija "Moderna obitelj" dobiva još dvije sezone, piše MTV. Serija je počela sa snimanje 2009. godine, a sljedeći tjedan će završiti osma sezona. Tako ćemo ove poznate likove gledati još dvije godine s mogućnošću produživanja.

Marvelov Deadpool dobiva svoju TV seriju! Donald i Stephen Glover dobili su dozvolu da snime deset epizoda s ovim superherojem za male ekrane, piše MTV. Jeph Loeb, Marvelov izvršni urednik za TV projekte, izjavio je kako su uspjeli napraviti dobitnu kombinaciju okupljanjem Deadpoola, Donalda Glovera i FX mreže.

Glazbeni festival TAM TAM šestu godinu zaredom dovodi renomirana imena alternativne scene iz cijele regije u Sućuraj na otoku Hvaru. Festival će trajati dva dana, a glavni program će se održavati na mjesnom nogometnom igralištu 28. i 29. srpnja, piše Muzika.hr.

Sve ovo i mnoga druga događanja u svijetu glazbe, filma, televizije doznajte na Soundseteru svakim radnim danom u 10 i 30 na Soundsetu.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset