Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 SOUNDSETER: Ivana Kindl i Igor Geržina objavili singl "Olako" – Glazba — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

NOVA DOGAĐANJA U SVIJETU GLAZBE I FILMA

SOUNDSETER: Ivana Kindl i Igor Geržina objavili singl "Olako"

Ana Dukić | Ponedjeljak, 17. srpnja 2017.

Igor Geržina i Ivana Kindl nedavno su objavili zajednički singl “Olako”, a se singl pojavio u novom ruhu.

Na krilima njenog trenutnog glazbenog zamaha, “Olako” je dobila i svoju remiksiranu verziju za koju se pobrinuo upravo njen autor Igor Geržina, piše Mixer.hr.

"Remiks za pjesmu ‘Olako’ nastao je brzo, u jednom dahu. U jednom trenutku, čuo sam pjesmu na sasvim drugačiji način. Nadam se da će se slušateljima svidjeti i ova nova verzija pjesme”, rekao je Igor.

Grupa Garbage objavila je novi singl pod nazivom “No Horses”, prenosi Muzika.hr. Početkom mjeseca predstavili su autobiografsku monografiju “This Is the Noise That Keeps Me Awake” i trenutno su na američkoj turneji s Blondie. Prihod od prodaje i streama “No Horses” namijenjen je Crvenom križu.

Nakon singla “Balada” Vesna Pisarović izbacila je i drugi singl naziva “Bijela lađa plovi morem”, piše Mixer.hr. Originalna verzija je djelo Zvonimira Krkljuša, poznatog evergreen skladatelja i pjevača, zlatnog doba ‘50-ih godina dvadesetog stoljeća, a ova obrada nalazi se Vesninom recentnom albumu “Naša velika pjesmarica/The Great Yugoslav Songbook”.

Sve ovo i mnoga druga događanja u svijetu glazbe, filma, televizije doznajte na Soundseteru svakim radnim danom u 10 i 30 na Soundsetu.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset