Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 SOUNDSETER: Elton John piše mjuzikl Vrag nosi Pradu – Glazba — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.06.2018.

NOVA DOGAĐANJA U SVIJETU GLAZBE I FILMA

SOUNDSETER: Elton John piše mjuzikl Vrag nosi Pradu

Ana Dukić | Srijeda, 30. kolovoza 2017.

Elton John piše mjuzikl "Vrag nosi Pradu", piše MTV.

"Stvaranje filma 'Vrag nosi Pradu' kao predstave je super uzbudljivo. Veliki sam fan knjige i filma, a obožavam se baviti modom. Ne mogu dočekati da svoj glazbeni talent upotrijebim za ovo remek-djelo popularne kulture", rekao je Elton.
Glazbenik će biti u timu sa scenaristom Paulom Rudnickom i producentom Kevinom McCollumom, trostrukim dobitnikom Tony nagrade i čovjekom iza kojeg stoji mnogo rada na Broadwayu.

Večeras nas u Puli očekuje, kako su najavili organizatori, spektakularno otvorenje 6. Dimensions festivala na kojem će nastupiti neponovljiva Grace Jones. Slavna jamajkanska glazbenica, glumica i model već više od tri desetljeća definira glazbu, modu i umjetnost, te je neizostavan dio enciklopedija pop kulture.

Mastodon ponovno u Igri prijestolja. Podsjetimo, prije dvije godine, članovi benda Mastodon gostovali su u seriji “Igra prijestolja”, napisali su i pjesmu “White Walker” koja se može naći na kompilaciji “Catch the Throne, Vol. 2”, a u posljednjoj epizodi aktualne, sedme sezone ponovno su se vratili na set, prenosi Muzika.hr.

Sve ovo i mnoga druga događanja u svijetu glazbe, filma, televizije doznajte na Soundseteru svakim radnim danom u 10 i 30 na Soundsetu.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset