Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 SOUNDSETER: Bruce Springsteen će debitirati na Broadwayu – Glazba — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

NOVA DOGAĐANJA U SVIJETU GLAZBE I FILMA

SOUNDSETER: Bruce Springsteen će debitirati na Broadwayu

Ana Dukić | Četvrtak, 10. kolovoza 2017.

Nakon što se mjesecima nagađalo, Bruce Springsteen potvrdio je da će ove jeseni debitirati na Broadwayu solo nastupom “Springsteen on Broadway”.

Osam tjedana – od 12. listopada do 26. studenog – Springsteen će svakog tjedna održati pet nastupa u kazalištu Walter Kerr koje prima 960 posjetitelja.

Ako ste mislili uskoro posjetiti London, a usput ste fan Spice Girls, evo datuma kad biste trebali to učiniti. Naime, krajem rujna, točnije 29. rujna bit će točno dvadeset (20!) godina od prikazivanja jednog od najpopularnijih i tada najočekivanijih glazbenih filmova 1990-ih! Spice World The Movie slavit će okrugli, odrasli, rođendan, a proslavit će ga s ponovnim prikazivanjem u Velikoj Britaniji po mnogobrojnim kinima.

Nizozemsko novozelandska glazbena atrakcija My Baby nakon odličnog nastupa na Zagreb Beer Festu ove godine i rasprodane Tvornice Kulture prošle godine, vraća se na zagrebačku pozornicu. Bend će nastupiti u Tvornici kulture 11. studenog u sklopu festivala Reflektor.

Sve ovo i mnoga druga događanja u svijetu glazbe, filma, televizije doznajte na Soundseteru svakim radnim danom u 10 i 30 na Soundsetu.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset