Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Foto: Novi glazbeni portal – Glazba — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

21.04.2018.

Promocija

Sting u pulskoj Areni

Glazba Četvrtak, 02. veljače 2017.

Foto: Novi glazbeni portal

Srijeda, 01. veljače 2017.

U ponedjeljak, 30. siječnja u zagrebačkom Vinylu održana je službena promocija glazbenog portala Music Box. 

Glazbeni portal predstavili su Andrej Smolić, idejni kreator i dizajner portala, te Nikola Knežević, glavni urednik u društvu brojnih prijatelja glazbenika, predstavnika izdavačkih kuća, glazbenih urednika i radijskih voditelja.

„O kvalitetnoj glazbi se treba pisati i za kvalitetnu glazbu uvijek treba osigurati medijski prostor. Upravo iz tog razloga osmislili smo projekt Music Box koji je i zaživio. Riječ je o portalu za sve ljubitelje domaće i strane glazbe, kantautorske scene te filmske glazbe i kulture. Oko projekta okupljeno je nekoliko dugogodišnjih radijskih djelatnika, DJ-a, producenata i fotografa, ljubitelja kvalitetne glazbe koji će raditi na recenzijama, intervjuima, izvješćima s koncerata i festivala. U sljedećem periodu radit ćemo i na proširenju uredničkog tima portala, a cilj nam je u dogledno vrijeme organizirati i glazbene radionice, edukacije i ostala događanja koja će okupljati prije svega mlade ljude željne usvajanja znanja“, rekao je idejni kreator projekta Andrej Smolić.

Glavni urednik Nikola Knežević najavio je i promociju u Slavonskom Brodu u petak, 3. veljače.

„Za mene je glazba život, bez nje ne mogu zamisliti niti jedan dan. O glazbi treba pričati i raspravljati, mnogi se s njom bude, žive tijekom dana i liježu navečer, a takvo iskustvo i takvu ljubav želimo prenijeti i na druge. Nije uzalud jedan od najvećih, Ludwig Van Beethoven, jednom rekao kako je „glazba otkriće veće od sve mudrosti i filozofije““, rekao je glavni urednik Music Boxa Nikola Knežević.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset