Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Ljetna turneja Kojota – Glazba — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.03.2018.

Prije novog singla

Kastav Blues Festival

Glazba Utorak, 01. kolovoza 2017.

Ljetna turneja Kojota

Ana Dukić | Utorak, 01. kolovoza 2017.

Kojoti nakon ljetne turneje najavljuju izlazak novog singla i luksuznih reizdanja, piše Mixer.hr.

Ljeto 2017. još uvijek nije stiglo ni do svoje polovice, a pred Kojotima se nalazi poduži niz zakazanih koncerata: 28.7. sviraju na zadarskom Forumu, 29.7. u Koprivnici  na Rock Liveu, 15.8. u Puli na Kaštelu, 18.8. na HoomStocku u Humu na Sutli, 24.8. u Varaždinu na Špancir Festu, 26.8. u Vukovaru na VUKOVAR FILM FESTIVALu i 21.9. Rovinj na Weekend Media Festivalu.

Nakon što završe s ljetnom turnejom, Kojoti će objaviti luksuzni box set koji će sadržavati sva tri albuma ‘Kojoti’, ‘Halucinacija’ i ‘Sex, disco kung fu’ te bonus materijal, odnosno demo album snimljen s prvim frontmenom benda, nedavno preminulim Robertom Bušićem Bušom. Riječ je o legendarnom materijalu Kojota otpjevanom na engleskom jeziku. Sve to bit će popraćeno i best of LP izdanjem te prvim, novim singlom koji će Kojoti objaviti nakon 20 godina.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset