Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Jacques Houdek predstavljat će Hrvatsku – Glazba — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

20.05.2018.

Eurosong

Jacques Houdek predstavljat će Hrvatsku

Petak, 17. veljače 2017.

Hrvatska radiotelevizija odabrala je predstavnika na ovogodišnjem izdanju Eurosonga u Kijevu, a to je Jacques Houdek. 

"Programsko vodstvo Hrvatske radiotelevizije izravnim je pozivom za predstavnika Republike Hrvatske na natjecanju za pjesmu Eurovizije odabralo jednoga od mentora iz emisije The Voice – Najljepši glas Hrvatske i pjevača velikih vokalnih performansa Jacquesa Houdeka. Velika nam je čast i zadovoljstvo što će nas predstavljati upravo Jacques Houdek jer je dugogodišnjom suradnjom s Hrvatskom radiotelevizijom te svojom profesionalnošću i posvećenošću te iznimnim vokalnim sposobnostima to i zaslužio", izjavio je voditelj HRT-ova tima za natjecanje za pjesmu Eurovizije Željko Mesar.

Jacques Houdek ne krije radost i ponos što će predstavljati Hrvatsku na tome popularnom natjecanju, te time ostvariti svoj dugogodišnji san.

"Iznimno sam sretan i zahvaljujem Hrvatskoj radioteleviziji na ukazanome povjerenju. Biti predstavnikom Republike Hrvatske na natjecanju za pjesmu Eurovizije za mene je ogromna čast i zahvalan sam na prilici da glazbom predstavljam svoju domovinu na glazbenoj olimpijadi koju će 62. put pratiti cijela Europa, ali i svijet. Od danas sav svoj umjetnički kapacitet usmjeravam na ovaj vrijedan i opsežan projekt koji za mene, u dosadašnjoj karijeri, predstavlja najveći izazov, ali i odgovornost prema publici i javnosti. Najiskrenije se nadam podršci i pozitivnome ozračju i vjerujem da će to pridonijeti konačnome uspjehu naše Hrvatske! Obećavam da ću dati baš sve od sebe – svoj talent, iskustvo, znanje i ljubav uložit ću u pjesmu koja će nas na najbolji mogući način predstaviti pred stotinama milijuna gledatelja koji prate i podržavaju ovaj najveći televizijski šou", izjavio je Jacques.

Pjesma će biti naknadno objavljena. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset